Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti'de Palaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti'de Palaları İnceledi

Cibuti'de temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Cibutilililer gösterilerle karşıladı. Erdoğan gösteri yapan gençlerin yanına gidip, daha parlak gözükmesi için folyo kaplanan palaları inceledi.

24.01.2015 16:07  Güncelleme: 16:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cibuti'de temel atma törenine katıldı. Cibutililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dans ve tezahüratlarla sevgilerini gösterdiler. Erdoğan, palalarla gösteri yapan gençleri bir süre izledi, sonra yanlarına gitti. Daha parlak görünmesi için palaların üzeri folyo ile kaplanmıştı. Cumhurbaşkanı da ilginç bulduğu bu tablo karşısında folyoları bir süre inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basın toplantısının ardından, törenin yapılacağı meydana geçti.

Cibuti'nin yerel danslarıyla ve halkın sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan ve Guelleh, proje kapsamında yenilenen kaldırıma taş yerleştirerek, temsili temel attı. Cumhurbaşkanları, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Danslar ve tezahüratlarla kendisine sevgi gösteren Cibutilileri yanlarına giderek selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir çocuğu kucağına alarak sevdi.

Törenin yapıldığı alandan Cibuti Meclisi'ne yürüyerek geçen Erdoğan ve Guelleh, yol boyunca vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti\'de Palaları İnceledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti'de Palaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ilber hoca: Oğlum ne osmanlısı salak mısınız Gül gibi cumhuriyetimiz var kendiniz köle kızlarınız da cariye olsun istiyorsanız defolun gidin irana 6 8 Yanıtla
  • Mehmet kocak: 90 yıllık reklama son veriyoruz az kaldı kuruluyo osmanlı 5 8 Yanıtla
  • 2023: Reis çok yaşa 4 8 Yanıtla
  • Anne: Gelişmik ülkelerde değeri kalmadı,afrikadan medet umuyor. 5 4 Yanıtla
  • Neyin kafası: Ne denetlesi neyin kafasını yaşıyosunuz siz ne çekiyosunuz Allah size akıl fikir versin siz bi İran bile olamazsınız şu an da 2 1 Yanıtla

Advertisement