Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'fidan dikme' çağrısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'fidan dikme' çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan \'fidan dikme\' çağrısı
10.11.2019 21:25

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım 'Milli Ağaçlandırma Günü' ile ilgili yaptığı açıklamada, 2023 noktada 11 milyon fidanı toprakla buluşturmak için halkın desteğini beklediklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım 'Milli Ağaçlandırma Günü' ile ilgili yaptığı açıklamada, 2023 noktada 11 milyon fidanı toprakla buluşturmak için halkın desteğini beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' ile ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunarak, "Milli Ağaçlandırma Günü ilan ettiğimiz 11 Kasım'da, 81 ilimizde 2023 noktada 11 milyon fidanı toprakla buluşturacağız. Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için tüm vatandaşlarımızın güçlü desteklerini bekliyoruz" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'fidan dikme' çağrısı - Son Dakika


Advertisement