Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Referandumu Kuzey Irak Yönetimi Gerçekleştiriyor, Tek Desteği İsrail... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Referandumu Kuzey Irak Yönetimi Gerçekleştiriyor, Tek Desteği İsrail...

26.09.2017 12:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Referandumu Kuzey Irak yönetimi gerçekleştiriyor, tek desteği İsrail veriyor, daha sandıklar açılmadan kutlamayı PKK'lılar yapıyorsa orada masumiyet de meşruiyet de yoktur, bu böyle bilinsin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Referandumu Kuzey Irak yönetimi gerçekleştiriyor, tek desteği İsrail veriyor, daha sandıklar açılmadan kutlamayı PKK'lılar yapıyorsa orada masumiyet de meşruiyet de yoktur, bu böyle bilinsin. Nasıl ve hangi şartlarda fiiliyata geçirildiği meçhul olan bu referandumla ilgili açıklanan katılım oranı da çıkan sonuçlar da şaibelidir. Çünkü yapılan iş şaibeli. Özellikle Türkmen ve Arap nüfusun çoğunlukta olduğu yerlerde nüfus kayıtlarının imhasından zorla göçe kadar her türlü hukuksuzluğun yaşandığı bir sürecin ardından yapılan bu referandumu meşru kabul etmek mümkün değildir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Referandumu Kuzey Irak Yönetimi Gerçekleştiriyor, Tek Desteği İsrail... - Son Dakika


Advertisement