Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Binbaşı'nın İstanbul'daki Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Binbaşı'nın İstanbul'daki Cenazesine Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Binbaşı\'nın İstanbul\'daki Cenazesine Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nusaybin'de şehit düşen Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın İstanbul Pendik'te kılınan cenaze namazında saf tuttu.

08.04.2016 17:54  Güncelleme: 12:57

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman için Pendik Dumankaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

CENAZEYE ERDOĞAN DA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenin ardından, Şehit Binbaşı Ahmet Karaman, vasiyeti üzerine Tepeören Mezarlığı'nda annesinin yanına gömüldü.

ŞEHİTLER İÇİN İLK TÖREN NUSAYBİN'DEYDİ

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin'de, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman ve Emniyet Amiri Zafer Kurt için uğurlama töreni düzenlendi. Mardin 70'inci Mekanize Tugay Komutanlığı Selen Kışlası'nda yapılan törene, Vali Ömer Faruk Koçak, 7'nci Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz, 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve şehit yakınları katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Binbaşı'nın İstanbul'daki Cenazesine Katıldı - Son Dakika


Advertisement