Cumhurbaşkanı Gül, Venlo 2012 Floriade Botanik Fuarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Venlo 2012 Floriade Botanik Fuarı'nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Gül, Venlo 2012 Floriade Botanik Fuarı\'nı Ziyaret Etti

Hollanda ziyaretinin son gününde Cumhurbaşkanı Gül, Kraliçe Beatrix ile Venlo 2012 Floriade Botanik Fuarı'nı ziyaret etti ve Türk Bahçesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

19.04.2012 18:20

Hollanda ziyaretinin son gününde Cumhurbaşkanı Gül, Kraliçe Beatrix ile Venlo 2012 Floriade Botanik Fuarı'nı ziyaret etti ve Türk Bahçesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ve Kraliçe Beatrix ile konakladığı Amsterdam'dan trenle Venlo'ya geldi. Venlo Tren İstasyonu'ndan Hollanda Kraliyeti'ne ait otobüsle fuar alanına giden Cumhurbaşkanı Gül, Kraliçe ve beraberindekiler, burada Hollanda Başbakan Yardımcısı Maxime Verhagen ve yerel yöneticiler tarafından karşılandı.

CUMHURBAŞKANI GÜL TÜRK BAHÇESİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI

Cumhurbaşkanı Gül, Bayan Gül ve Kraliçe Beatrix, fuar özel defterini imzaladılar. Daha sonra fuar alanındaki Hollanda pavyonunu gezen Cumhurbaşkanı Gül ve Kraliçe Beatrix, yürüyerek Türk Bahçesi'nin bulunduğu alana geçtiler. 2016 EXPO Botanik Fuarı'na Antalya'nın ev sahipliği yapacak olması nedeniyle açılışta, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel ve Antalya EXPO'nun organizasyonunu yürüten Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, Deniz Baykal'ı Kraliçe Beatrix ile tanıştırdı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Gül, Bayan Gül ve Kraliçe Beatrix, içinde bir Türk evinin de bulunduğu bahçenin açılışını gerçekleştirdiler.

Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Gül ve Kraliçe Beatrix'e, Antalya'daki EXPO Botanik Fuarı ile ilgili bilgi sunuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Venlo 2012 Floriade Botanik Fuarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement