Dağda Yürürken Kayanın Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Dağda Yürürken Kayanın Altında Kaldı

Dağda Yürürken Kayanın Altında Kaldı

Denizli'nin Güney İlçesi'ndeki dağlık alanda yürürken, yuvarlanan kayanın altında kalan 62 yaşındaki Şerafettin Erbay yaralandı.

21.06.2016 11:34

Denizli'nin Güney İlçesi'ndeki dağlık alanda yürürken, yuvarlanan kayanın altında kalan 62 yaşındaki Şerafettin Erbay yaralandı. Cep telefonuyla yardım isteyen Erbay'ı itfaiye ekipleri kurtardı. Hastaneye kaldırılan Erbay, tedaviye alındı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, Üç Eylül Mahallesi yakınlarındaki dağlık alanda meydana geldi. Mahalle yakınlarındaki bahçesinde bir süre çalışan Şerafettin Erbay, daha sonra dağlık alanda yürüyüşe çıktı. Erbay, yürüyüş yaparken bastığı kayanın yuvarlanması sonucu altında kaldı. Bacaklarında kırıklar oluşan Erbay, cep telefonundan damadı Süleyman Yarmaz'ı arayarak yardım istedi. Yarmaz da itfaiye ve 112'yi arayıp olay hakkında bilgilendirdi, kayınpederinin yerini bildirdi.

SEDYEYLE TAŞIRKEN ZORLANDILAR

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Güney Şubesi ekipleri ile sağlık ekipleri, kayanın altında kalan Erbay'ı kurtarmak için bölgeye gitti. İtfaiye ekipleri tarafından kayanın altından çıkarılan Erbay, sedyeyle ambulansa kadar taşındı. İtfaiye ve ambulans ekibi, bölgenin sarp kayalık olması nedeniyle Erbay'ı sedyeyle taşırken, oldukça zorlandı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Erbay'ın hayati tehlikesinin olmadığı, ancak bacaklarında kırıklar bulunduğu belirtildi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dağda Yürürken Kayanın Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement