Dede, Torun ve Yeğenin Başkanlık Yarışı - Son Dakika
Güncel

Dede, Torun ve Yeğenin Başkanlık Yarışı

Dede, Torun ve Yeğenin Başkanlık Yarışı

Eleşkirt'e bağlı Yayladüzü Belde Belediye Başkanlığı için farklı partilerden aday olan dede, torun ve yeğenin yarışı herkesi şaşırtıyor.

25.03.2014 14:18  Güncelleme: 14:24

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Yayladüzü Belde Belediye Başkanlığı için farklı partilerden aday olan dede, torun ve yeğenin yarışı herkesi şaşırtıyor.

Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu'nun makamında düzenlenen seçim güvenliği toplantısına CHP'den aday olan mevcut başkan Hamit Aysu, Saadet Partisi'nden aday olan Necati Aysu, AK Parti'den aday olan Selahattin Aysu ile BDP'nin adayı Süleyman Aydın ile Eleşkirt Jandarma Bölük Komutanı Ender Güleç katıldı.

Toplantıda konuşan Zadeleroğlu, seçmenin kurallara riayet etmeleri konusunda adayların yardımcı olmasını istedi. Zadeleroğlu, "Hepinize bu anlamlı yarışta başarılar diliyorum. Kendisini seçmene en iyi anlatan, bu yarışta ipi göğüsleyecek. Kaybetmek dünyanın sonu değil. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Dede, torun ve yeğenin belde belediye başkanlığı için yarıştığını ifade eden ve AK Partili mevcut belediye başkanı Hamit Aysu, 30 Mart'ta yapılacak seçimler için kendisine AK Parti'den tekrar yer verilmediği için CHP'den aday olduğunu belirtti.

Torun Necati Aysu da dedesinin 75 yaşına geldiğini belirterek, "Biz yıllarca onun peşinden gittik, artık meydanı gençlere bırakıp bir tarafa çekilmesi lazım" dedi.

Hamit Aysu'nun yeğeni Selahattin Aysu ise, amcasının yaşlandığını ifade ederek, "AK Parti kendisine yer vermeyince gurur meselesi yaptı. Bir kenara çekilse kim başkan olursa olsun onun her dediği yapılırdı. Ben 30 Mart'ta inşallah başkanlık koltuğuna oturacağım. O benim amcamdır, kendisine saygıda bir kusur etmeyeceğim gibi, daha da kadir kıymetini bileceğim" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dede, Torun ve Yeğenin Başkanlık Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement