Deloitte Türkiye Yeni Döneme Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Deloitte Türkiye Yeni Döneme Devam Ediyor

Deloitte Türkiye Yeni Döneme Devam Ediyor

Beş yıldır Deloitte Türkiye CEO'luğunu sürdüren Hüseyin Gürer, yeni dönemde de görevine devam ediyor.

11.06.2012 16:00

Deloitte Türkiye yeni döneme Hüseyin Gürer ile devam ediyor.

Türkiye'de Denetim, Vergi, Danışmanlık, Kurumsal Finansman ve Kurumsal Risk alanlarında 26'ncı hizmet yılını dolduran Deloitte Türkiye'de, CEO Hüseyin Gürer görevine devam ediyor.

1 Haziran itibariyle Deloitte Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirten Deloitte Türkiye CEO'su Hüseyin Gürer, "Birçok açıdan farklı ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. Bu yeni dönemde; bugüne kadarki başarılardan elde ettiğimiz tecrübeleri, yeni vizyon ve önceliklerimizle birleştirip; iş yapış şeklimizdeki farklı yaklaşımlarımızla, gerek çalışanlarımızın beklentilerini gerekse müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak hedefimizi yükselteceğiz." dedi. Gürer ayrıca Deloitte Türkiye'nin artık endüstri odaklı bir kurum olacağının da bilgisini verdi.

Deloitte Türkiye'nin son 10 yıl içerisinde gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürer, yeni dönemde Deloitte Eğitim Vakfı öncülüğünde kurulan ve Türkiye başta olmak üzere Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika'yı kapsayan geniş bir coğrafyada Deloitte Liderlik Enstitüsü (DLI) ile liderlik eğitiminin referans noktası olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deloitte Türkiye Yeni Döneme Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement