Süleyman Demirel'in Mezarı İhaleye Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Süleyman Demirel'in Mezarı İhaleye Açılıyor

Süleyman Demirel\'in Mezarı İhaleye Açılıyor

Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy Çalca Tepe'deki anıt mezarına defnedilen Süleyman Demirel'in mezarını koruyacak güvenlik şirketi ihaleyle belirlenecek.

18.11.2015 14:54  Güncelleme: 16:00

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Isparta'daki anıt mezarı silahlı 9 özel güvenlik görevlisi ile 7 gün 24 saat korunacak.

JANDARMALAR KORUYORDU

9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede geçen 17 Haziran'da yaşamını yitirdikten sonra Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy Çalca Tepe'deki anıt mezarına defnedildi. Isparta İl Özel İdaresi, defnedildiği günden bu yana jandarmanın koruduğu Demirel'in mezarının güvenlik görevlileri tarafından korunması için çalışma başlattı.

HİZMETİ, ÖZEL İDARE SATIN ALACAK

Dün yapılan İl Genel Meclisi toplantısında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından bu konuda sunulan teklif görüşüldü. İlgili komisyon değerlendirmelerinin ardından konu mecliste kabul edildi. Mecliste alınan karar gereği, Demirel'in anıt mezarının ilk etapta 9 silahlı özel güvenlik görevlisi tarafından 7 gün 24 saat korunması uygun görüldü.

İHALE YAPILACAK

Kararın ardından Özel İdare tarafından hizmet satın alma yöntemiyle yapılacak ihalede Demirel'in mezarının korunması için güvenlik hizmeti alınacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Süleyman Demirel'in Mezarı İhaleye Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mhp ist: hic gerek yok masara 1 1 Yanıtla
  • TC: bunların biriside sıkıntı ölüsüde bunlara harcanan pa zehir zikkim olsunralar 2 0 Yanıtla
  • 44 yaındayım: lan sülü filim fırıldak yapa yapa en başa geldin alien bankalar batırdı ama senin hakkında tek kelime yazan olmadı ve yok sen kimdin çoban sülü....yat bakalım yer üstünde çiçekler içindesin digger tarafta yerin nası çok merak ediyorum kaçıncı basamak hangi locadasın acaba:) 0 0 Yanıtla

Advertisement