Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz'e Çadır Kentte Plaket Verildi - Son Dakika
Güncel

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz'e Çadır Kentte Plaket Verildi

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz\'e Çadır Kentte Plaket Verildi

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Şanlıurfa Deniz Feneri il sorumlusu Osman Gerem ile birlikte Suriyeli mültecilerin kaldığı çadır kenti ziyaret ederek, inceleme yaptı.

30.11.2015 10:20

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Şanlıurfa Deniz Feneri il sorumlusu Osman Gerem ile birlikte Suriyeli mültecilerin kaldığı çadır kenti ziyaret ederek, inceleme yaptı. Cengiz'e çadır kentte plaket verildi.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Şanlıurfa Deniz Feneri il sorumlusu Osman Gerem, Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerini ziyaret ederek, çadır kentte yapılan çalışmalar ve mültecilerin yaşam ortamı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Cengiz'i çadır kent Müdürü Hüseyin Ortaç, Müdür Yardımcısı Bekir Engül ve birim sorumluları karşıladı. Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz'e çadır kentte yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat adına plaket verildi. Cengiz, plaketi Çadır Kent Müdürü Hüseyin Ortaç'ın elinden aldı. Daha sonra ise Cengiz ve dernek yetkilileri, çadır kentte hediye ettikleri iki TIR dolusu oyuncağın kurulduğu çadırı ziyaret etti. Oyun çadırında oyuncaklarla oynayan çocukları ziyaret eden heyet, burada bir süre çocuklarla sohbet etti. Oyuncak çadırı ziyareti sırasında çocukların okudukları şiirler Başkan Cengiz'i ve heyeti duygulandırdı. Çocuklar oyun çadırında folklor gösterisi de sundu. Heyet daha sonra kütüphane salonunu gezerek buradaki kitapları inceledi. Deniz Feneri Derneği yetkilileri ve beraberindeki heyet daha sonra Şanlıurfa'ya hareket etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz'e Çadır Kentte Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement