Denizcilik ve Kabotaj Bayramı - - Son Dakika
Güncel

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı -

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Antalya ile Kemer ilçesinde bazı etkinlik ve yarışlarla kutlandı.

02.07.2014 03:26

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Antalya ile Kemer ilçesinde bazı etkinlik ve yarışlarla kutlandı.

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesince bayram dolayısıyla Yat Limanı'nda düzenlenen etkinlikte önce 50 metre yüzme, dalarak çıpa çıkartma ve yağlı direkten bayrak alma yarışları yapıldı. Balıkçılar ise pancar motorlu tekneleriyle yarıştı. Renkli görüntüler oluşan mücadeleleri özellikle turistler heyecanla izledi.

Yüzmede Ömer Ok, çıpa çıkartmada Hasan Gülmez, yağlı direkten bayrak almada Murat Dalgakıran, pancar motorlu tekne yarışında ise Coşkun Sarmaşık, birincilikleri elde etti.

DTO Antalya Şubesi Başkanı İnanç Kendiroğlu, dereceye girenleri kupa, madalya ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

Ödül töreninin ardından havada suyun desteğiyle duran yüzücü, gösteri yaptı.

- Kemer

Kemer ilçesindeki etkinlikler çerçevesinde Kemer Marina'da 100 metre yüzme yarışı, su üstü sporları gösterisi, flayboard şov gösterisi ve çıpa bulma yarışları gerçekleştirildi.

Yarışları, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, İlçe Liman Başkanı Kemal Yeşil, Kemer Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Antalya Ticaret Odası Başkan Vekili Celal Önel ile vatandaşlar izledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı yarışlarda özellikle flayboard gösterisi büyük beğeni topladı. Yat ve teknelerin gösterileri de turistlerce ilgiyle takip edildi.

Yüzmede Uğur Güden birinci, Ali Şanlı ikinci, İsa Yelin ise üçüncü oldu. Çıpa yarışında ise birinciliği Serdar Çağlar kazandı.

Yarışlarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizcilik ve Kabotaj Bayramı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement