Denize Atlayan Kadını Polis Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denize Atlayan Kadını Polis Kurtardı

Denize Atlayan Kadını Polis Kurtardı
11.03.2013 11:54

Zonguldak'ta, eşiyle tartıştığı iddia edilen bir kadın denize atlayarak intihar etmek istedi.

Zonguldak'ta, eşiyle tartıştığı iddia edilen bir kadın denize atlayarak intihar etmek istedi. Boğulmak üzere üzere olan kadını bir polis memuru kurtardı.

Olay, Liman Caddesi Kordonboyu yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Gökçebey ilçesinde ikamet eden Hatice E (41), Zonguldak'a geldi. Saat 09.00'da parktaki banklarda bir süre oturan Hatice E, bir anda korkulukları geçerek kendine denize bıraktı. Daha sonra denizde çırpınan Hatice E'yi gören bir polis memuru denize atlayarak kurtardı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Hatice E, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören bir vatandaş, "kadının telefonda eşiyle tartıştığını sonra da denize atladığını" söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denize Atlayan Kadını Polis Kurtardı - Son Dakika


Advertisement