Denize Uçan Cip'in Sürücüsünü Kurtaran Güvenlikçi Konuştu - Son Dakika
Güncel

Denize Uçan Cip'in Sürücüsünü Kurtaran Güvenlikçi Konuştu

Denize Uçan Cip\'in Sürücüsünü Kurtaran Güvenlikçi Konuştu

Şişli Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Ayanlıgil Gözaltında

23.10.2010 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Ayanlıgil gözaltında

Ayanlıgil'in avukatı iddialara yanıt verdi.

Şişli Belediyesi eski başkan yardımcılarından Halit Ayangil, kullandığı ciple Dolmabahçe Sarayı yakınlarında denize uçtu. Kazada, araçta bulunan Şehmuz Satır yaşamını yitirdi, Ayangil ise hafif yaralandı.

Ayangil'i kurtaran Valide Sultan Camii'nin güvenlikçisi Savaş Dinç olayı anlattı. Dinç otomobilin denize uçtuğunu gördüğünü söyleyerek hemen denize atladığını belirtti. Dinç, "Araçtan şoförün çıktığını gördükten sonra onu arkadaşımla beraber kıyıya getirdik. Araçta bir kişi daha olduğunu fark edip tekrar otomobile gittik. Diğer şahıs on beş dakika arabanın içinde kurtulmayı bekledi.Daha sonra Sahil güvenlik ekipleri gelerek kapıyı açtı" dedi.

AYANGİL GÖZALTINDA

Bu arada olayla ilgili soruşturma başlatan polis Halit Ayangil'i gözaltına aldı. Karakoldaki sorgusunda rahatsızlanan Ayangil ambulansla Şişli Etfal Hastanesine kaldırıldı.

?

Ayangil'in avukatı Ali Baran Öztürk, iddiaları yalanladı. Ayangil'in aracı denize sürmediğini öne süren Öztürk,

"Müvekkilimin arkadaşıyla tartışıp aracı denize sürdüğü yöndeki haberlerin tamamı asılsız ve gerçek dışıdır. Şuan zaten müvekkilim çok üzgün durumda. Arkadaşı rahmetli Şehmuz Satırcı sıradan bir arkadaşı değildir .Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen haftanın 3-4 günü devamlı görüşen ve 10 yıldır çok samimi can dostudurlar. Onun vefatından dolayı da çok üzgün. Burada müvekkilimin arabayı denize sürmesi katiyen söz konusu değildir. Zaten bir insan kendi hayatını göz göre göre tehlikeye atmaz. Bu nedenle bu haberler gerçek dışıdır. Burada söz konusu olan olay bir kazadır" dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denize Uçan Cip'in Sürücüsünü Kurtaran Güvenlikçi Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement