Denizli Arkadaşına Göstermek İçin Getirdiği Tüfek Canından Etti - Son Dakika
Güncel

Denizli Arkadaşına Göstermek İçin Getirdiği Tüfek Canından Etti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, 16 yaşındaki lise öğrencisi Emre Urhan'ı arkadaşına göstermek için getirdiği tüfek canından etti.

30.12.2018 17:12

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, 16 yaşındaki lise öğrencisi Emre Urhan'ı arkadaşına göstermek için getirdiği tüfek canından etti. Tüfeği incelerken yanlışlıkla tetiğe dokununca arkadaşının ölümüne neden olan 17 yaşındaki A.A.A. (Ahmet Ali An) ise jandarma tarafından gözaltına alındı.Denizli'de ailesi ile yaşayan Emre Urhan, bugün saat 13.00 sıralarında, yanına aldığı bir pompalı tüfekle arkadaşı A.A.A.'nın Acıpayam ilçesi Dodurgalar Mahallesi Bademli Sokak'taki evine gitti. A.A.A., arkadaşının getirdiği tüfeği görünce alıp, merakla incelemeye başladı. Bu sırada A.A.A., iddiaya göre, yanlışlıkla tetiğe dokununca tüfek ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, karşısındaki arkadaşı Urhan'ın göğsüne isabet etti. Urhan, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesine koşan komşuları, eve girdiklerinde yerde kanlar içinde yatan Urhan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Urhan'ın cesedi, jandarma ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, A..A.A'yı gözaltına aldı. Urhan'ın yakınları olay yerinde gözyaşı dökerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Arkadaşına Göstermek İçin Getirdiği Tüfek Canından Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Arkadaşına Göstermek İçin Getirdiği Tüfek Canından Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement