Denizli Bakan Zeybekci'den Gazeteci Ahmet Hakan'a Saldırıya Kınama - Son Dakika
Güncel

Denizli Bakan Zeybekci'den Gazeteci Ahmet Hakan'a Saldırıya Kınama

Denizli Bakan Zeybekci\'den Gazeteci Ahmet Hakan\'a Saldırıya Kınama

Bakan Zeybekci'den Gazeteci Ahmet Hakan'a saldırıya kınama Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 'Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı insan olarak nefretle kınıyorum.

02.10.2015 15:24

Bakan Zeybekci'den Gazeteci Ahmet Hakan'a saldırıya kınama

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 'Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı insan olarak nefretle kınıyorum. Ahmet Hakan bir gazetecidir. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz, eleştirirsiniz veyahut da tam anlamında doğru bulursunuz. Ama hiç kimsenin bir gazeteciye, görüşleri ve fikirlerinden dolayı saldırması kabul edilebilir değildir. Nefretle ve şiddetle kınıyorum. Geçmiş olsun diliyorum' dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Bakan Zeybekci'den Gazeteci Ahmet Hakan'a Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement