DEVA Partisi, siyasi partileri bayramlaşma programında ağırladı - Son Dakika
Güncel

DEVA Partisi, siyasi partileri bayramlaşma programında ağırladı

DEVA Partisi, siyasi partileri bayramlaşma programında ağırladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında, DEVA Partisi'ne birçok siyasi parti heyeti ziyarette bulundu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekilleri Medeni Yılmaz, Evrim Rızvanoğlu ve Zeki Kaplan, ANAP, BBP, BTP, CHP, DP, DSP, Gelecek Partisi, DEM Parti, HÜDA PAR, İYİ Parti, Milli Yol Partisi ve Yeniden Refah Partisi heyetlerini ağırladı. DEVA Partisi ise İstanbul Milletvekilleri Elif Esen ve Hasan Karal ile Uyuşmazlık Çözüm Kurulu üyesi Furkan Arık ile diğer siyasi partilerin genel merkezlerine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

11.04.2024 20:25  Güncelleme: 20:32

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında, siyasi partilerin temsilcileri DEVA Partisi'ni ziyaret etti.

DEVA Partisinden yapılan açıklamaya göre, siyasi partiler arasında gerçekleşen bayramlaşma geleneği bu bayramda da devam etti.

Bu kapsamda DEVA Partisi Genel Merkezi'ne gelen ANAP, BBP, BTP, CHP, DP, DSP, Gelecek Partisi, DEM Parti, HÜDA PAR, İYİ Parti, Milli Yol Partisi ve Yeniden Refah Partisi heyetlerini, DEVA Partisi İstanbul Milletvekilleri Medeni Yılmaz, Evrim Rızvanoğlu ve Zeki Kaplan ağırladı.

DEVA Partisince diğer siyasi partilerin genel merkezlerine düzenlenen bayram ziyaretlerine ise İstanbul Milletvekilleri Elif Esen ve Hasan Karal ile Uyuşmazlık Çözüm Kurulu üyesi Furkan Arık katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DEVA Partisi, siyasi partileri bayramlaşma programında ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement