Devlet Bahçeli: Hollanda Seçimlerinde Türk Düşmanlığı Tokadı Yedi - Son Dakika
Güncel

Devlet Bahçeli: Hollanda Seçimlerinde Türk Düşmanlığı Tokadı Yedi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Hollanda'da sonuçlanan seçimlerle ilgili açıklama yaptı. Hollanda'nın kötü niyetinin kurbanı olduğunu söyleyen Bahçeli, "Türk düşmanlığı tokadı yedi" dedi.

17.03.2017 20:17  Güncelleme: 20:21

Milliyetçi Harekat Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli, Hollanda'da sonuçlanan seçimler ile ilgili olarak Twitter'dan açıklama yaptı.

Avrupa'nın telaşlı olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, "Hollanda kararmış dilinin, kötü niyetinin kurbanı oldu, farkında değil. 15 Mart'ta seçim yapıldı, ırkçılık ve Türk düşmanlığı tokadı yedi." ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları:

Hollanda kararmış dilinin, kötü niyetinin kurbanı oldu, farkında değil. 15 Mart'ta seçim yapıldı, ırkçılık ve Türk düşmanlığı tokadı yedi. Bernard Shaw diyor ki, nefret, yüreksizlerin korkutuldukları zaman duydukları bir öç alma halidir. Hollanda yüreksizliğe, nefrete yenildi. Hollanda'da varlık mücadelesi veren Türk soylu kardeşlerim muhataplarına demokrasiyi öğretti, sandıkta mesajı verdi, tahammülsüzlüğü yendi.

"AVRUPA TELAŞLIDIR"

Tek yönlü sokakta iki tarafı kontrol ederek karşıya geçmeye gerek yoktur. Bu tedbirden çok, tedirgin bir telaşın ürünüdür. Avrupa telaşlıdır. Şinasi öyle diyor; alçak tepecikler kendilerini dağ zannederler. Ben de diyorum ki, dağ olsalar ne yazar; önemli olan insan olmaktır. Bir milleti imha için askeri istilaya lüzum yoktur. Ona tarihini unutturmak, dilinden ve dininden soğutmak kâfidir. Avrupa'nın gayesi budur.

Devlet Bahçeli'nin tweetleri:

Kaynak: Haberler.com

Devlet Bahçeli: Hollanda Seçimlerinde Türk Düşmanlığı Tokadı Yedi

Son Dakika Güncel Devlet Bahçeli: Hollanda Seçimlerinde Türk Düşmanlığı Tokadı Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement