Devrilen Kamyonetin İçerisinde Sıkıştı - Son Dakika
Güncel

Devrilen Kamyonetin İçerisinde Sıkıştı

Devrilen Kamyonetin İçerisinde Sıkıştı

Maltepe'de "U" dönüşü yaptığı iddia edilen otomobile kamyonet çarptı.

25.06.2013 18:19

Maltepe'de "U" dönüşü yaptığı iddia edilen otomobile kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrilerek yan yatarken, kamyonet sürücüsü araçta sıkıştı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-100 yan yolda meydana geldi. İddiaya göre, 34 GJM 78 plakalı otomobiliyle Kadıköy istikametine gitmekte olan Şeref Yılmaz, "U" dönüşü yapmak istedi. Bu sırada aynı istikamette 07 CEC 40 plakalı kamyoneti ile seyir halinde olan Cüneyt Demirkıran, "U" dönüşü yapan otomobili son anda fark ederek fren yaptı. Ancak hızlı olduğu için duramayan kamyonet, Demirkıran'ın kontrolünden çıkarak Yılmaz'ın otomobiline ortadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyonet yan yatarak bir caminin bahçe duvarına çarptı. Kaza sonrasında otomobilde bulunan Şeref Yılmaz ile kamyonette bulunan Bayram Yıldırım yaralanırken, kamyonet sürücüsü Cüneyt Demirkıran da araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şeref Yılmaz'a ilk müdahaleyi yaparak ambulansa aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de kamyonet sürücüsü Demirkıran'a ilk müdahaleyi saplık ekipleriyle birlikte sıkıştığı yerde yaptı. Demirkıran'a boyunluk takan itfaiye ekipleri, kısa süren bir çalışmanın ardından yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Demirkıran sedye ile ambulansa konuldu. Yaralılar ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları, otomobilin "U" dönüşü yaptığı sırada kazanın meydan geldiğini belirterek, "Otomobil U dönüşü yapıyordu. O sırada yukarıdan gelen kamyonet duramayınca önce otomobile çarptı. Ardından da caminin duvarına çarparak durabildi" dedi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Devrilen Kamyonetin İçerisinde Sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement