Dha Ankara - Ankara'da Sulama Kanalına Giren 8 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Boğuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha Ankara - Ankara'da Sulama Kanalına Giren 8 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Boğuldu

Dha Ankara - Ankara\'da Sulama Kanalına Giren 8 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Boğuldu
22.06.2017 20:39

Altındağ ilçesi Kuzey Çevre Yolu altındaki su kanalına giren Suriyeli 8 yaşındaki Yunus Derviş bir süre sonra su üstünde hareketsiz kaldı.

Altındağ ilçesi Kuzey Çevre Yolu altındaki su kanalına giren Suriyeli 8 yaşındaki Yunus Derviş bir süre sonra su üstünde hareketsiz kaldı.

Arkadaşları tarafından sudan çıkarılan Yunus için olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 8 yaşındaki Yunus'un boğularak hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemerin ardından çocuğun cesedi Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Tahsin GÜNER/ANKARA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara - Ankara'da Sulama Kanalına Giren 8 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Boğuldu - Son Dakika


Advertisement