Dha İstanbul - (Ek Aktüel Görüntüyle Geniş Haber) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayır Çadırına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - (Ek Aktüel Görüntüyle Geniş Haber) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayır Çadırına Ziyaret

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu çıkışında bulunan "Hayır" çadırını ziyaret etti.

28.03.2017 14:32

Haber: Özgür ALTUNCU/ Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu çıkışında bulunan "Hayır" çadırını ziyaret etti.

Samsun'a gidecek olan Erdoğan, saat 13: 00 sularında Tarabya Köşkü'nden Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya bayırında kendisine el sallayanları görünce makam aracını durdurdu. Bir kadın ve yanındaki iki çocuğuyla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Atatürk Havalimanı'na doğru hareket etti.

ÖNCE EVET SONRA HAYIR ÇADIRINA ZİYARET

Konvoyu Hacıosman'a geldiğinde makam aracını tekrar durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol kenarında bulunan 'Evet' çadırına geçti.

'Evet' çadırında çalışma yapan partililerle sohbet edip fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında sadece 2 metre yakında bulunan 'Hayır' çadırından İzmir marşı yükseliyordu. Ak Parti'nin referandum şarkıları çalınan 'Evet' çadırından çıkan Erdoğan, 'Hayır' çadırına geçti.

"HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI OLABİLMENİZ İÇİN HAYIR"...

Çadırın girişinde ellerinde 'Hayır' broşörleri bulunanlarla konuşan Erdoğan'a kadınlardan birinin "Hepimizin Cumhurbaşkanı olabilmeniz için hayır" dediği duyuldu. 'Hayır' çalışması yapan başka bir kişi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a su ikram edip içeriye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, içeri girip yaklaşık 15 dakika 'hayır' çalışması yapanlarla konuştu. Basın mensuplarının uzaktan görüntüleyebildiği sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, birlik beraberlik vurgusu yaptığı, çadırdakilerin de hayırcıların terörist olarak nitelenmesinin birlik beraberliği bozduğunu söyledikleri öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hocıosman'dan ayrılarak Atatürk Havalimanı'na geçti.

Görüntü Dökümü:

---------------

Cumhurbaşkanlığı konvoyunun Tarabya'dan geçişi

Tarabya yokuşunda Cumhurbaşkanının aracının durması

Bir kadın ve iki çocuğuyla sohbet etmesi

Hacıosman'dan Cumhurbaşkanının konvoyunun durması

Cumhurbaşkanının Evet çadırını ziyaret etmesi

Hayır çadırından İzmir Marşının çalınması

Cumhurbaşkanının Evet standında hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etmesi

Cumhurbaşkanının Evet çadırından ayrılıp Hayır Çadırını geçmesi

Hayır çadırı içinde çalışma yapanlarla sohbet etmesi

Cumhurbaşkanının Hayır Çadırından çıkması

Hacıosman'dan ayrılması

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - (Ek Aktüel Görüntüyle Geniş Haber) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayır Çadırına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement