Dha İstanbul - - Saldırganın Şikayeti Üzerine Üniversiteli Melisa İfade İçin Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha İstanbul - - Saldırganın Şikayeti Üzerine Üniversiteli Melisa İfade İçin Adliyede

Dha İstanbul - - Saldırganın Şikayeti Üzerine Üniversiteli Melisa İfade İçin Adliyede
22.06.2017 15:51

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHAPendik'te minibüste saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, saldırgan Ercan Kızılateş'in da şikayetçi olması üzerine ifade vermek için Anadolu Adalet Sarayı'na geldi.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHA

Pendik'te minibüste saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, saldırgan Ercan Kızılateş'in da şikayetçi olması üzerine ifade vermek için Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Asena Melisa Sağlam, "Şahısın benden şikayetçi olması üzerine ifade vermek için ifade vermeye geldim" dedi.

Olay sırasında hakarette bulunmadığını belirten Sağlam, "Bana onun ettiği hakaretleri baz alırsak benim ona dediğim 'ne yapıyorsun',  'bana nasıl vurursun' oldu" diye konuştu.

Saldırganın serbest bırakılmasını da değerlendiren Melisa Sağlam, "Savcılık itiraz etmiş, biz de itiraz edeceğiz" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

-------

-Melisa Sağlam'ın açıklamaları

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - - Saldırganın Şikayeti Üzerine Üniversiteli Melisa İfade İçin Adliyede - Son Dakika


Advertisement