Dha İstanbul - Şehir Eşkiyalarının Öldürdüğü Kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha İstanbul - Şehir Eşkiyalarının Öldürdüğü Kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı

03.06.2017 17:24

Acılı eşin kocasının tabutun arkasından söylediği "Oğuz gitme, ne olur gitme" sözleri üzerine törene katılanlar gözyaşlarına boğuldu.

Acılı eşin kocasının tabutun arkasından söylediği "Oğuz gitme, ne olur gitme" sözleri üzerine törene katılanlar gözyaşlarına boğuldu.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Avcılar'da aracıyla yoldan geçtiği sırada, iki grup arasındaki kavgada sıkılan kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Oğuz Kıllı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

14 Mayıs Pazar günü Avcılar D-100 Karayolu Saadetdere mevkiinde, hızla ilerleyen bir araçtan aralarında husumet bulunduğu belirtilen gruba ateş açıldı. Seken kurşunlardan biri o sırada aracıyla evine gitmekte olan 31 yaşındaki Oğuz Kıllı'nın göğsüne isabet etti.  Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kıllı 15 günlük yaşam mücadelesini dün kaybetti. 3,5 yaşında Esra isminde kızı olan Oğuz Kıllı için bugün Esenyurt'taki Erenler Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

GÖZYAŞLARI ADETA SEL OLDU

Törene Kıllı'nın ailesi, yakınları ve çok sayıda arkadaşı katıldı. Oğuz Kıllı'nın eşi Ezgi ve annesi Mahie Kıllı; ablası Nesrin Karslı ile Çiğdem Karadon törende uzun süre göz yaşı döktü. Baba Ahmet Kıllı'nın ise güçlükle ayakta durduğu görüldü. Cenaze namazının ardından Kıllı'nın tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu.

EŞİ VE ANNESİNİN SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Bu sırada Ezgi Kıllı'nın, eşinin tabutunun arkasından ağlayarak söylediği "Oğuz gitme, ne olur gitme" sözleri ile acılı anne Mahie Kıllı'nın oğlunun tabutuna sarılarak yaktığı ağıt yürekleri dağladı.

Oğuz Kıllı Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü:

---------------

-Cenaze namazının kılınması

-Ağlayanlar

-Ayakta durmakta güçlük çeken baba Ahmet Kıllı

-Ezgi Kıllı'nın ağlayarak söylediği söz

-Anne Mahie Kıllı'nın yaktığı ağıt

-Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Şehir Eşkiyalarının Öldürdüğü Kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement