DHA'ya İki Ödül - Son Dakika
Güncel

DHA'ya İki Ödül

DHA\'ya İki Ödül

DHA Eskişehir Bürosu muhabirlerinden Saadet Kefal, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Medya Başarı Ödülleri' yarışmasında fotoğraf dalında birinciliği kazandı

21.04.2011 12:35  Güncelleme: 12:40

Doğan Haber Ajansı Eskişehir Bürosu muhabirlerinden Saadet Kefal, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Medya Başarı Ödülleri' yarışmasında fotoğraf dalında birinciliği kazandı. Kefal, haber dalında da jüri özel ödülüne layık görüldü.

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Medya Başarı Ödülleri belirlendi. Eskişehir'deki gazetecileri teşvik etmek ve çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Medya Başarı Ödülleri için 2010 yılında yapılan çalışmalardan oluşan eserler Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nejdet Atabek, öğretim üyeleri Doç. Dr. Nezih Orhon, Yrd. Doç. Dr. Deniz Kılıç, Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, gazeteciler Önder Baloğlu ve Hüsnü Arslan'dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Yapılan derlendirmeler sonucunda Haber Dalında; Sakarya Gazetesi'nden Yüksel Başağaç birinci, Sonhaber Gazetesi'nden Ayşe Kaytan ikinci, Anadolu Ajansı'ndan Emrah Yaşar üçüncü oldu. Bu dalda DHA'dan Saadet Kefal'e Jüri Özel Ödülü verildi.

Söyleşi Dalında; Anadolu Gazetesi'nden Esra Çevik ikinciliğe layık görüldü. Sayfa Düzeni Dalında; Anadolu Gazetesi'nden Emine Çiftçi birinci, Sonhaber Gazetesi'nden Nihal Açıkel ikinci oldu. Fotoğraf Dalında; DHA'dan Saadet Kefal birinci, Yenigün Gazetesi'nden Ferhat Şahin ikinci olurkenTV Programı Dalında ise Es Tv'den Günaydın Eskişehir Programı ile Bülent Özyazıcı ve Hanife Kamar ikincilik ödülünü aldılar.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, ödül töreninin 9 Mayıs 2011 tarihinde Anadolu Üniversitesi ile ortak düzenlenecek bir programla yapılacağını, dereceye giren gazetecilere birer plaket ve çeşitli hediyeler verileceğini söyledi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA'ya İki Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement