Didim Belediyesi, Kentin Tüm Mahallelerinde Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Didim Belediyesi, Kentin Tüm Mahallelerinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Didim Belediyesi, Kentin Tüm Mahallelerinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Didim Belediyesi, Akyeniköy, Akköy ve Balat Mahallelerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaç ve ot budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol düzenlemesi ve parke taşı kaplama çalışmaları sürdürülüyor. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kentin güzelleşmesi için çalışmaların durmaksızın devam edeceğini belirtti.

22.07.2023 09:30

Didim Belediyesi, kentin tüm mahallelerinde eşzamanlı olarak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Didim Belediyesi ekipleri kentin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde Akyeniköy, Akköy ve Balat Mahallelerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaç ve ot budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol düzenlemesi ve parke taşı kaplama çalışmaları sürdürülüyor.

Köylerde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Belediyemiz tarafından tüm mahallelerimizde eş zamanlı olarak çalışmalarımız sürdürülüyor. Ekiplerimiz köylerde ağaç ve ot biçimi, yol düzenleme ve parke taşı kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor. Kentimizin güzelleşmesi için durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Didim Belediyesi, Kentin Tüm Mahallelerinde Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement