(AYDIN) - Didim Belediyesi, vefat eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay anısına Cumartesi Pazarı'nda lokma hayrı yaptı.
Didim Belediyesi, Durbay'ın anısına Cumartesi Pazarı'nda lokma dağıttı. Belediye Başkanı Hatice Gençay başta olmak üzere çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, toplumsal yaşamda bıraktığı iz ve gerçekleştirdiği hizmetlerle hafızalarda yer eden merhume Durbay saygı ve rahmetle anıldı.
Gençay, "Merhume Gülşah Durbay'ı rahmet ve minnetle anıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Didim Belediyesi'nden Gülşah Durbay Anısına Lokma Hayrı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.