Dışarı Çıkarıldığı İçkili Mekana Pompalıyla Ateş Etti - Son Dakika
Güncel

Dışarı Çıkarıldığı İçkili Mekana Pompalıyla Ateş Etti

Dışarı Çıkarıldığı İçkili Mekana Pompalıyla Ateş Etti

Eskişehir'de gittiği içkili eğlence merkezinde tartıştığı garsonlar tarafından dışarı çıkartılan zanlı, kısa süre sonra aynı yere pompalı tüfekle ateş etti.

19.01.2015 12:03  Güncelleme: 17:06

Eskişehir'de gittiği içkili eğlence merkezinde tartıştığı garsonlar tarafından dışarı çıkartılan 28 yaşındaki Mert G., kısa süre sonra aynı yere pompalı tüfekle ateş etti. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, Mert G. polisler tarafından yakalandı.

Olay dün sabaha karşı İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Tek başına mekana giden Mert G., iddiaya göre alkolün etkisiyle tartıştığı garsonlar tarafından dışarı çıkartıldı. Bu duruma sinirlenen Mert G., eve gidip pompalı tüfek alarak otomobiliyle tekrar eğlence merkezinin önüne geldi.

Mert G. tesislerin kapısına doğru pompalı tüfekle 3 el ateş edip otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Açılan ateşte kimseye bir şey olmazken, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Mert G.'in içinde bulunduğu otomobili takibe aldı. Kovalamacanın ardından Yenibağlar Mahallesi'nde durdurulan otomobilde Mert G. polisler tarafından gözaltına alındı. Mert G.'in yaralama suçundan da arandığı belirlendi. Mert G., polisteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dışarı Çıkarıldığı İçkili Mekana Pompalıyla Ateş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement