Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk iş insanları ve kurum temsilcileriyle Pakistan'da bir araya geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk iş insanları ve kurum temsilcileriyle Pakistan'da bir araya geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk iş insanları ve kurum temsilcileriyle Pakistan\'da bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Türk iş insanları ve kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Fidan, Pakistan'daki temasları kapsamında Başbakan Şahbaz Şerif tarafından kabul edilmiş ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile ortak basın toplantısı düzenlemişti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da, Türk iş insanları ve kurum temsilcileri ile bir araya geldi.

Bakanlığın görüşmeye ilişkin X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Pakistan'daki resmi temaslarını tamamlamasının ardından İslamabad Büyükelçiliğimizde Türk iş insanları ve kurum temsilcileri ile bir araya geldi." ifadesine yer verildi.

Fidan, Pakistan'daki temasları kapsamında Başbakan Şahbaz Şerif tarafından kabul edilmiş ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile ortak basın toplantısı düzenlemişti.

Kaynak: AA