Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana'da - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana'da

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana\'da

Dha DIŞ HABER- Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, ASALA terör örgütünün saldırılarında hayatlarını kaybeden Viyana Büyükelçisi Daniş Tunalıgil, Büyükelçilik Çalışma Müşaviri Vekili Erdoğan Özen ve Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi'nde görevli Türk diplomatı Evner Ergun anısına Avusturyalı mevkidaşı Sebastian Kurz ile birlikte Viyana Büyükelçiliği dış duvarına yerleştirilen plaketin açılış törenine katıldı.

Dha DIŞ HABER-

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, ASALA terör örgütünün saldırılarında hayatlarını kaybeden Viyana Büyükelçisi Daniş Tunalıgil, Büyükelçilik Çalışma Müşaviri Vekili Erdoğan Özen ve Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi'nde görevli Türk diplomatı Evner Ergun anısına Avusturyalı mevkidaşı Sebastian Kurz ile birlikte Viyana Büyükelçiliği dış duvarına yerleştirilen plaketin açılış törenine katıldı.

Viyana Büyükelçiliğinde gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda diplomat, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bugün Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer tarafından kabul edilecek Sinirlioğlu, Avusturya İçişleri Bakanı Johanna Mikl-Leitner ile de görüşecek. Cuma günü ise ABD, Rusya ve Suudi Arabistan Dışişleri bakanları ile birlikte Suriye hakkında toplanacak olan heyetlerle görüşmelere katılacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Şehitler için saygı duruşu

İki bakan Sinirlioğlu ve Kurz.

Katılımcılar.

Plaketin İki bakan tarafından açılışı

Detaylar - Sinirlioğlu

Kaynak: DHA