Diyarbakır'da CHP 17-25 Aralık Eyleminde Düdük Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da CHP 17-25 Aralık Eyleminde Düdük Dağıttı

Diyarbakır\'da CHP 17-25 Aralık Eyleminde Düdük Dağıttı

Chp Diyarbakır İl Başkanlığı 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yarın kentte düdük çalarak protesto etmek için vatandaşlara düdük dağıttı.

24.12.2014 17:54

Chp Diyarbakır İl Başkanlığı 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yarın kentte düdük çalarak protesto etmek için vatandaşlara düdük dağıttı. CHP İl Başkanı Muzaffer Sayın, "Diyarbakır genelinde her gün saat 17.25'te vatandaşa dağıttığımız bu düdüklerle evde, arabada, sokakta sürekli bunu protesto etmek amacıyla düdük çalma eylemi başlattık. Bu eylemin Diyarbakır'a ciddi anlamda ses getireceği inancındayım" dedi.

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı 17 Aralık'ta başlattıkları 17-25 Aralık yolsuzlukla mücadele haftası eylemleri kapsamında yarın kentte düdüklü eylem yapmaya hazırlanıyor. Kayapınar İlçesinde bir alışveriş merkezi önüne gelen İl Başkanı Muzaffer Sayın ile partililer vatandaşlara yanlarında getirdikleri düdükleri dağıttı. Düdükleri alan vatandaşları eyleme davet eden Sayın, yaklaşık 3 bin düdük dağıtacaklarını belirterek, eylemin yarın 17.25'te yapılacağını ve vatandaşların düdük çalarak eyleme katılmalarını istedi.

İl Başkanı Muzaffer Sayın, 17-25 Aralık'ı yolsuzluklarla mücadele haftası ilan ettiklerini belirterek, "Geçtiğimiz günlerde vatandaşlara hangi bakanların yolsuzluğa karıştığını sorarak bilenlere Milli Piyango bileti dağıtmıştık. Diyarbakır'dan Ankara'ya giderken uçakta bir pankart açmıştım. Bugün de tüm vatandaşları Diyarbakır genelinde her gün saat 17.25'te dağıttığımız bu düdüklerle evde, arabada, sokakta sürekli bunu protesto etmek amacıyla düdük çalma eylemi başlattık. Bu eylemin Diyarbakır'a ciddi anlamda ses getireceği inancındayım. Türkiye artık 17-25 Aralık yolsuzluk haftalarını bir daha yaşamasın. Türkiye'de var olan işsizlik, yoksulluk, o paralar buralara harcansın, çünkü dün Reza Sarraf dün bu paraları geri aldıkları gibi devletin hazinesinden de milyonlarca faizle geri aldılar. Bu Türkiye için utanç verisidir" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da CHP 17-25 Aralık Eyleminde Düdük Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement