Diyarbakır'da Otobüs Şoförü Fenalaşan Öğretmeni Hastaneye Yetiştirdi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Otobüs Şoförü Fenalaşan Öğretmeni Hastaneye Yetiştirdi

Diyarbakır\'da Otobüs Şoförü Fenalaşan Öğretmeni Hastaneye Yetiştirdi

Diyarbakır'da bir belediye otobüsünde fenalaşan öğretmen, otobüs şoförü tarafından hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirildi. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlarda, şoförün hızlı ve etkili müdahalesi görülüyor. Öğretmenin tedavisi sonrası taburcu edildiği belirtilirken, belediye yetkilileri de şoförü tebrik etti.

08.02.2024 16:58
DİYARBAKIR'da belediye otobüsü şoförü Mehmet Şakir Kaçka (49), aracında fenalaşan öğretmen Abdullah Şimşek'i (32), hastaneye yetiştirdi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 6 Şubat'ta Çınar ilçesinden kent merkezine doğru seyir halindeki 21 AES 779 plakalı Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünde meydana geldi. Yolculardan öğretmen Abdullah Şimşek, otobüste aniden fenalaştı. Otobüs şoförü Mehmet Şakir Kaçka, amirini arayıp aracı 4'lü ikaz lambalarını yakarak, özel bir hastanenin acil servisine götürdü. O anlar, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Şimşek'in tedavisi sonrası taburcu edildiği belirtilirken; Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı Harekat Amiri Mustafa Yalçın, "Şoför arkadaşımız beni aradığında, kendisine hiç beklemeden otobüsü direkt olarak hastaneye sürmesini söyledim. Çok şükür, yolcumuz hastaneye sağ salim yetişti, şu anda durumu iyi. Bizi sonradan arayıp, teşekkür etti. Hastaneden de dün taburcu oldu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Otobüs Şoförü Fenalaşan Öğretmeni Hastaneye Yetiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement