Diyarbakır'da Şehit Edilen Uzman Çavuş Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Şehit Edilen Uzman Çavuş Memleketine Uğurlandı

Diyarbakır\'da Şehit Edilen Uzman Çavuş Memleketine Uğurlandı

Diyarbakır'da şehit edilen uzman çavuş memleketine uğurlandı Diyarbakır'ın özekli Jandarma Karakolu'na PKK'lıların roketar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan uzman çavuş Fatih Gökşen, bugün düzenlenen törenle toprağa verilmek üzere Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne gönderildi.

13.08.2015 10:40

Diyarbakır'da şehit edilen uzman çavuş memleketine uğurlandı

Diyarbakır'ın özekli Jandarma Karakolu'na PKK'lıların roketar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan uzman çavuş Fatih Gökşen, bugün düzenlenen törenle toprağa verilmek üzere Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne gönderildi.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde bulanan Özekli Jandarma Karakolu'na dün bir grup PKK'lı roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda uzman çavuş 3 çocuk abası uzman çavuş Fatih Gökşen şehit olurken 4 asker ile 1 köy korucusu yaralandı.

Şehit Fatih Gökşen için Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tören bugün uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7'inci Kolordu Komutanı Korgenaral İbrahim Yılmaçz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, şehidin yakınları katıldı.

Askeri Hastanesi'nde yapılan törenin ardından şehit uzman çavuş Fatih Gökşen, cenazesi 8'inci Ana Jet Üssü'nden hava yoluyla memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Şehit Edilen Uzman Çavuş Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement