Diyarbakır'da Şehit Komutan İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Şehit Komutan İçin Tören Düzenlendi

Diyarbakır\'da Şehit Komutan İçin Tören Düzenlendi
21.06.2015 12:41

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Mehmet Albay, için askeri tören düzenlendi.

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Mehmet Albay, için askeri tören düzenlendi.

Törene; Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan, 2. BHHM Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, 8. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Deniz Kartepe, 16. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, ilçe kaymakamları, kurum amirleri, askeri erkan, emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş ile şehit yakınları katıldı.

Törende Şehit Astsubay Başçavuş Mehmet Albay'ın özgeçmişinin okunmasının ardından dualar okundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Astsubay Başçavuş Mehmet Albay'ın cenazesi, daha sonra memleketi Çanakkale'ye uğurlandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Şehit Komutan İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement