Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır\'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonuDiyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesinde motosiklet ile uyuşturucu taşıdıkları belirtilen kişilere yönelik TEM şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 2 kişi 5 kilo esrar ile yakalandı.

18.09.2016 15:30

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesinde motosiklet ile uyuşturucu taşıdıkları belirtilen kişilere yönelik TEM şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 2 kişi 5 kilo esrar ile yakalandı.

Merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi 45.Sokakta motosiklet ile uyuşturucu taşıdıkları belirtilen kişilere yönelik ihbar üzerine bir motosikleti takibe alan Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, dün gece saat 21.30 sıralarında operasyon gerçekleştirdi. Sokak arasında bir anda motosikletin önünü kesen polisler, biri yaşı 18'den küçük olan 2 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Yakalananlardan biri yere yatırılarak ters kelepçe ile etkisiz hale getirilirken, elinde silah olan diğeri ise yine polisler tarafından kelepçelendi. Daha sonra olay yerine gelen zırhlı araca bindirilen 2 kişinin kullandığı motosikletin üzerinde bir torba içerisinde 5 kile esrar ele geçirildi.

Yakalanan 2 kişiden biri Çocuk şubesine teslim edilirken, hakkında arama kararı olan ve hırsızlık suçlarından da kaydı bulunan diğer kişinin ise bugün Adliye'ye çıkarılacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement