Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz aşçılık kursları büyük ilgi görüyor - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz aşçılık kursları büyük ilgi görüyor

Diyarbakır\'da Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz aşçılık kursları büyük ilgi görüyor

Yenişehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (YESMEK) kapsamında açılan ücretsiz aşçılık kursları, Diyarbakır'da büyük ilgi görüyor. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, projenin amacının kadınların çeşitli alanlarda eğitim alarak meslek sahibi olmalarını ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarını desteklemek olduğunu belirtti.

28.12.2023 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesince yürütülen Yenişehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (YESMEK) ilgiyle sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, YESMEK kapsamında mesleki eğitimden sanata birçok farklı alanda açılan ücretsiz kurslar arasında yer alan aşçılık kursu sayesinde kursiyerler meslek sahibi oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "YESMEK Projesi ile amacımız özellikle kadınlarımızın hem çeşitli alanlarda eğitim alması hem de meslek sahibi olup ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yardımcı olmaktır. Bu kapsamda çok sayıda kadın kursiyerimiz eğitim aldı." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz aşçılık kursları büyük ilgi görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement