Diyarbakır'da Yılbaşı Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Yılbaşı Coşkusu

Diyarbakır\'da Yılbaşı Coşkusu

Alkol Sınırını Aşan Kızlar, Masaya Çıkıp Oynadı.

01.01.2011 16:56

Diyarbakır'da dün sabah saatlerine kadar süren yılbaşı eğlencesinde, coşkulu saatler yaşandı. Diyarbakır'da oteller dolup taşarken, kutlamalarda alkol sınırını aşan genç kızlar, dansözlerle birlikte masalara çıkıp oynadı. Küçük çocuklar da anne ve babalarıyla restoranlarda geç saatlere kadar kaldı.

Güneydoğu'nun en büyük ve eğlence merkezi olan Diyarbakır'da dün yılbaşı bereketi yaşandı. Güneydoğu'daki diğer kentlerden de çok sayıda kişinin eğlenmek için Diyarbakır'ı tercih etmesi, otel ve restorant işletmecilerini sevindirdi. Tüm otellerin dolduğu yılbaşı gecesinde otellerin restorantları da birbirinden eğlenceli programlarla müşterilerine coşkulu bir yılbaşı coşkusu yaşattı.

Tarihi Kervansaray Oteli'nin restorantı da tarihi bir gün yaşadı. Tüm masaların dolduğu yılbaşı kutlamasında Kervansaray Oteli yılbaşı programı, Türk Sanat Müziği ile başladı. Daha sonra fantazi müzikle devam eden program boyunca, Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait ezgiler seslendirildi. Misket, Efe ve Roman havaları ile halay çeken müşteriler eğlencenin doruğuna çıktı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan dansöz, birbirinden güzel figürlerle müşterili coştururken, olkol sınırını aşan genç kızlar, dansözle birlikte masaya çıkarak göbek attı. Kızlı, erkekli eğlencede saatler, 00.00'a doğru gelince Kervansaray Oteli'nde geri sayımla ve dansözle yeni yıla girildi.

Bazı aileler, 5 ila 10 yaşlarındaki çocuklarını da restorana getirdi. Gece saat 02.00'a kadar süren eğlence sırasında çocuklar da sahne alan sanatçıları görüntülemeye çalıştı. Ellerinde kameralarla dansözün peşinden ayrılmayan çocuklar, masa masa gezerek görüntü aldı.

Gecenin sonunda ise sahne alan ünlü Kürt Udi Sabahattin Yıldız, söylediği birbirinden güzel Kürtçe parçalarla salonda bulunanları eğlencenin doruğuna çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Yılbaşı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement