Diyarbakır'daki Muhteşem Doğa Olayı Şiddeti Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Muhteşem Doğa Olayı Şiddeti Bitirdi

Diyarbakır\'daki Muhteşem Doğa Olayı Şiddeti Bitirdi

Önceki gece tam ay halini alan dünyanın uydusu Diyarbakır semasında görülmeye değer muhteşem bir görüntü verdi ve parlaklığıyla tüm kenti aydınlattı.

11.10.2014 00:00

Diyarbakır semasında ay bütün güzelliğini sergilerken, bir gün öncesinde Özellikle ABD'den gözlemlenen tam Ay tutulması da (Kanlı ay da deniyor) görülmüştü. Muhteşem doğa olaylarındaki iki fark dikkat çekti. Ay'ın Diyarbakır'daki görüntüsü berrak ve ışık huzmesi şeklinde olurken, ABD'de kızıl renkte görüldü.

Tam ay tutulmasının ABD'deki versiyonunda kimi astrologlara göre felaket, savaş, çatışma, kriz anlamına geliyor. Kimi astrologlara göre ise Dünya'nın olağan döngüsü ve afet gibi olaylarla bağlantısı kanıtlanmış değil.

Tam ay tutulmasının ne anlama geldiği bilinmez ama Diyarbakır semasında kenti aydınlatan tam ay ile 5 göndür süren ve 12 kişinin ölümü, 45 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olayları de bıçak gibi kesti.

Bu muhteşem doğa olayını Diyarbakırlılar cep telefonlarıyla fotoğraflarken, günlerdir karabasan gibi kentin üzerine çöken ve onlarca Diyarbakırlının yaşamını yitirdiği olayların, ayın semadaki gecesinin sonraki gün kesilmesi de farklı yorumları da beraberinde getirdi. Vatandaşlar, ABD'deki etkisinin ve yorumun tam tersi yorumlarda bulunmaya başladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Muhteşem Doğa Olayı Şiddeti Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement