Dj. Volkan Uça Street Albümü ile Başarıdan Başarıya Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Dj. Volkan Uça Street Albümü ile Başarıdan Başarıya Koşuyor

Dj. Volkan Uça Street Albümü ile Başarıdan Başarıya Koşuyor

Genç Dj. Volkan Uça Gerek Türkiye'de Gerekse Yurtdışında Başarıdan Başarıya Koşuyor.

10.06.2011 23:38  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 senedir profesyonel olarak dj'lik yapan ve bu müzik birikimini 26 mayıs'ta elenor plak etiketi ile çıkardığı albümü street'e taşıyan genç dj. Volkan uça gerek türkiye'de gerekse yurtdışında başarıdan başarıya koşuyor. Kısaca Street'den bahsetmek gerekirse , Türkiye'de orijinal Cd olarak satışa sunulmasının yanı sıra Amazon.com ve itunes gibi sitelerde dijital olarak satılan albüm10 parçadan ve 5 remix'den oluşuyor. Albüm de en dikkat çeken şarkılar , Ayva Çiçek Açmış ve Kalinka'nın coverları oldu. Yunanistan'ın en önemli dj'lerinden biri olan Pantelis'in Volkan'a bir remix armağan etmesi de Türk – Yunan dosluğunu bir kere daha ortaya çıkarmış ve albüme ayrı bir hava katmış.

Street albümü daha çıkalı daha 20 gün olmadan D&R 'da en çok satanlar listesinin 11. sırasına oturmuş içindeki parçalar yurtdışında bir çok radyoların hot listlerinde yerini almaya başlamış. Albümü tanıtma turnesi adı altında genç dj'in Amerika'dan Avrupa'ya Çeşmeden Antalya'ya Eskişehir'den Adana'ya bir çok durağı var. Genç dj'in duraklarını özenle hazırlanmış sitesi www.volkanuca.com 'dan takip edebilirsiniz.

DJ. Volkan Uça'nın Türkiye organizasyon ve danışmanlık işlerini Tarık Kaymak, Çağın Bozkurt, Özkan Akar ve ekiblerinden oluşan Mıknatıs Production yürütürken Dünya ve Avrupa organizasyon ve danışmanlık işlerindende Salih Yalçın sorumlu...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dj. Volkan Uça Street Albümü ile Başarıdan Başarıya Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement