Doktorla Tartışınca Dışarı Çıkarılan Hasta ve Yakınları 3 Güvenlik Görevlisini Bıçakladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doktorla Tartışınca Dışarı Çıkarılan Hasta ve Yakınları 3 Güvenlik Görevlisini Bıçakladı

21.11.2015 10:48

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'te görevli 3 güvenlik görevlisi, tedavi olmaya gelen 40 yaşındaki Şükrü Y. ve akrabalarının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'te görevli 3 güvenlik görevlisi, tedavi olmaya gelen 40 yaşındaki Şükrü Y. ve akrabalarının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.

Olay dün akşam meydana geldi. Astım hastası olduğu belirtilen Şükrü Y., iddiaya göre, burada oksijen tedavisi aldığı sırada, kendisine serum takılmasını da istedi. Görevli doktorun buna gerek olmadığı söylemesi üzerine Şükrü Y., nöbetçi doktorla tartıştı. Devreye giren güvenlik görevlileri Y.'yi dışarı çıkardı. Güvenlik görevlilerini tehdit ederek hastaneden ayrılan Şükrü Y., kimlikleri belirlenemeyen bir grup akrabaları ile birlikte acil servise geldi, 3 güvenlik görevlisini bıçakladıktan sonra kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan güvenlik görevlilerden 30 yaşındaki Ahmet Han Gümüş'ün tedavisi yoğun bakım servisinde tedavisi sürerken, diğer yaralılar 30 yaşındaki Mustafa Güney ile 33 yaşındaki Raşit Bozca taburcu edildi. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktorla Tartışınca Dışarı Çıkarılan Hasta ve Yakınları 3 Güvenlik Görevlisini Bıçakladı - Son Dakika


Advertisement