Doktorların En Çok 2 Yıl Ömür Biçtiği 2,5 Yaşındaki Tay-sachs Hastası Azra'ya Antalyaspor Morali - Son Dakika
Güncel

Doktorların En Çok 2 Yıl Ömür Biçtiği 2,5 Yaşındaki Tay-sachs Hastası Azra'ya Antalyaspor Morali

Doktorların En Çok 2 Yıl Ömür Biçtiği 2,5 Yaşındaki Tay-sachs Hastası Azra\'ya Antalyaspor Morali

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ve Antalyasporlu futbolcular, milyonda bir görülen ve ’enzim eksikliği’ olarak tanımlanan ’Tay-Sachs’ hastalığına yakalanan 2.5 yaşındaki minik Azra’yı ziyaret ederek, moral verdi.

18.11.2015 15:51

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ve Antalyasporlu futbolcular, milyonda bir görülen ve 'enzim eksikliği' olarak tanımlanan 'Tay-Sachs' hastalığına yakalanan 2.5 yaşındaki minik Azra'yı ziyaret ederek, moral verdi.

Antalya'da, Mehmet-Derya Cunduz çiftinin, milyonda bir görülen ve tedavisi bulunmayan Tay-Sachs (Enzim eksikliği) hastalığı teşhisi konulan 2.5 yaşındaki kızları Azra Cunduz'u, Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ve Antalyasporlu futbolcular evinde ziyaret etti.

Futbolculardan, Zeki, Sakıb, Ömer, Serdar, Makoun ile idari menajer Cem Deda minik Azra'ya içinde forma ve oyuncak bulunan çeşitli hediyeler verdi. Duygusal bir ortamda geçen ziyarette konuşan Yusuf Şimşek, minik Azra'nın ailesine geçmiş olsun dileyerek, "Bu şekilde gelmek istemezdik. İnşallah Azra sağlığına kavuşur. Azra'nın sağlığına kavuşması için ben kendi adıma her türlü desteği vermeye hazırım. Bizim kapımız size her zaman açıktır" dedi. Duygusal anlar yaşayan Şimşek, kendisininde çocuklarının olduğunu aktararak, "Son noktadayız. Maçla ilgili bir şey konuşamayacağım. Enerjim tükendi" ifadelerini kullandı.

Anne Derya Cunduz, Azra'nın bir yaşına kadar sağlıklı olduğunu hatırlatarak, "Bir gün geçirdiği nöbetin ardından Azra oturma özelliğini kaybetti. Nöroloji bölümünde yapılan tahlillerde Tay Sachs (enzim eksikliği) teşhisi konuldu. Ortalama 4 veya 5 yaşına kadar kızımın yaşayabileceğini söylediler. Azra'nın yiyip içmeden hareketsiz kalacağını öğrendiğim zaman çok üzüldüm. Bir anne için çok zor durumdu. Tek evladımı kaybetmek istemiyorum. Dünyada hiçbir hastalığın tedavisinin olmadığına inanmıyorum. Bu tedavinin bir yerden çıkmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Baba Mehmet Cunduz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine destek olan herkese minnettar olduklarını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doktorların En Çok 2 Yıl Ömür Biçtiği 2,5 Yaşındaki Tay-sachs Hastası Azra'ya Antalyaspor Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement