Dolandırıcılara Vermek İçin Kredi Çekti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dolandırıcılara Vermek İçin Kredi Çekti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Konya'da bir kişinin, kendilerini telefonda savcı olarak tanıtan dolandırıcıların hesabına, kredi de çekerek 32 bin lira yatırdığı iddia edildi.

Konya'da bir kişinin, kendilerini telefonda savcı olarak tanıtan dolandırıcıların hesabına, kredi de çekerek 32 bin lira yatırdığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Cihanbeyli ilçesinde çiftçilik yapan Kemal C'yi (50) cep telefonundan arayan ve kendisini savcı olarak tanıtan kişi, banka hesaplarının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söyleyerek, yapılacak operasyon için hesaplarına para yatırılmasını istedi.

Kemal C, ilçe merkezine giderek bir bankadan 22 bin 500 lira kredi çekti. Daha sonra kendi hesabındaki 9 bin 500 lirayı çeken Kemal C, PTT'ye giderek kendisine söylenen hesaba paraları yatırdı.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Kemal C, İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA