Dörtyol - Benzini Veren Pompacı Konuştu - Son Dakika
Güncel

Dörtyol - Benzini Veren Pompacı Konuştu

Dörtyol - Benzini Veren Pompacı Konuştu

6 Kişi Daha Gözaltına Alındı

05.08.2010 18:25

6 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Dörtyol'da 4 polis memurunun şehit edilmesinin ardından yaşanan ve 4 gün süren toplumsal olaylarla ilgili çekilen kamera görüntülerden kimlikleri saptanan 6 kişi daha gözaltına alındı.

İlçeye bağlı Karakesen Beldesi'nde yaşadığı belirlenen şüpheliler, jandarma tarafından evlerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından 'Halkı tahrik etme' ve 'Mala zarar verme' suçlamalarıyla adliyeye sevk edilecek. İlçede bugüne kadar 'Yağma', 'Kundaklama', 'Halkı tahrik etme' suçlarından 14 kişi tutuklandı.

BENZİNİ VEREN POMPACI KONUŞTU

Bu arada katliamdan önce PKK'lıların gasp ettiği Bestami Kılınç'ın otomobiline benzin aldığı akaryakıt istasyonunda teröristlere yakıt veren pompa görevlisi 26 yaşındaki Gürdal Baş da gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Gürdal Baş, şüphelilerin normal müşteri gibi istasyona geldiğini, benzin deposunun kapağını açamadıklarını, kendisinin de onlara yardım ettiğini, 150 liralık benzin aldıklarını ve ödemeyi peşin yaptıklarını söyledi. Baş, doğu aksanıyla konuşan teröristlerden hiç şüphelenmediğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı'yı ziyaret ederek ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Lekesiz, ayrıca Dörtyol Belediye Başkanı MHP'li Fazıl Keskin ile Yeşilköy Belde Belediye Başkanı AK Partili Fatma Görgen Selimoğlu'nu da ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dörtyol - Benzini Veren Pompacı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement