Marmaris'te AKUT Ekipleri Faciayı Önledi - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te AKUT Ekipleri Faciayı Önledi

Marmaris\'te AKUT Ekipleri Faciayı Önledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yangına gece saat 24.00 sıralarında müdahale eden ve yol açma çalışması yapan bir dozer alevlerin arasında kaldı.

21.10.2014 15:12  Güncelleme: 15:30

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, pazar günü akşam saatlerinde piknik tüpünün patlaması ile başlayan orman yangınında 44 hektar alan yanmıştı.

ORMAN İŞÇİLERİ FACİAYI ÖNLEDİ

Yangına gece saat 24.00 sıralarında müdahale eden ve yol açma çalışması yapan bir dozer alevlerin arasında kaldı. Dozer operatörü iş makinesini alevlerin arasından çıkarmayı başarırken, yangın bölgesinde bulunan Marmaris AKUT ekipleri ve orman işçileri dozere tazyikli su sıkarak faciayı önlediler.

KEPÇE ARICILAR İÇİN OLAY YERİNE GELDİ

AKUT Arama Kurtarma Derneği Marmaris ekibi, Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarında orman ekiplerine destek verdi. AKUT Marmaris ekibi, hızla büyüyen yangında alevler arasında mahsur kalan 5 arıcıya motosiklet ile ulaşırken, ilk aşamada arıcıları tahliye edememiş fakat daha sonra bölgede bulunan bir kepçe ile olay yerine tekrar ulaşıp arıcıların yangın bölgesinden tahliye edilmesini sağladı.

AKUT VE ORMAN İŞÇİLERİ SIK SIK TEHLİKE ATLATTI

Orman yangınının ilk günü gece saat 20.00 sıralarında arazöz ve işçilere yol açan bir dozer, ani alev patlaması sonucu alevlerin içinde kaldı. Arazöz operatörü dozeri alevlerin içinde bırakmak yerine iş makinesini alevlerin arasından çıkardı. Bu sırada dozerin yakınında bulunan Marmaris AKUT ve orman yangın söndürme işçileri alevlerin arasından çıkan ve yanmaya başlayan dozeri tazyikli su sıkarak söndürdü. Orman yangını esnasında sık sık tehlike atlatan AKUT ve orman işçileri sabah saatlerinde yangını kontrol altına aldılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te AKUT Ekipleri Faciayı Önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • müzeyyen gedik:
    Teşekkürler AKUT.Akut sadece başımıza birşey geldiğinde hatırladığımız birşey olmamalı.Elimizden geldiğince maddi destek vermeliyiz.Bunun için bazı işyerlerinde bulunan kumbaraları kullanabiliriz. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement