Düğün Dernek Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Düğün Dernek Filminin Galası Yapıldı

Düğün Dernek Filminin Galası Yapıldı

Senaryosu ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait olan BKM Yapımı "Düğün Dernek" filminin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum Sinemalarında gerçekleşti.

04.12.2013 16:27

Senaryosu ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait olan BKM Yapımı "Düğün Dernek" filminin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum Sinemalarında gerçekleşti. Galaya bin 100 adet nazar boncuğu ile gelen oyuncu Ahmet Kural, renkli görüntüler oluşturdu.

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever'in paylaştığı filmde Zerrin Sümer, Kemal İnci, Erol Aksoy, Reyhan İlhan, Jelena Bolic, Lelde Dreimane, Toms Lietajnieks, Rihard Lepels, Juris Strenga, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Cemil Şahin, Açelya Samyeli Danoğlu da rol alıyor. Filmin oyuncuları kırmızı halı seremonisi sırasında heyecanlarını dile getirdiler. Ahmet Kural gazetecilerin karşısına bin 100 adet renkli nazar boncuğu ile çıktı ve nazar boncuklarını önce rol arkadaşlarına ardından basın mensuplarına hediye etti. Oyuncuların kırmızı halıdan geçişinin ardından gala gösterimi başladı.

Seyircilerin alkışlarıyla gerçekleşen finalin ardından oyuncular bu kez basın mensuplarının filmle ilgili sorularını yanıtlamak üzere kameraların karşısına geçti. "Düğün Dernek" oyuncu kadrosu olarak emeklerinden ötürü BKM Film'e ve galada onları yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler."Düğün Dernek" 6 Aralık Cuma günü tüm sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Dernek Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement