Dünya Kur'an Okuma Birincisinden İlahi Konseri - Son Dakika
Güncel

Dünya Kur'an Okuma Birincisinden İlahi Konseri

Dünya Kur\'an Okuma Birincisinden İlahi Konseri

Mardin Belediyesi Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

22.08.2011 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkinlikler kapsamında Dara Anfi Tiyatro'sunda Dünya Güzel Kuran Okuma Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu ilahi konseri verdi. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey konseri tribünden vatandaşlarla birlikte izledi.Konseri büyük bir ilgi gösteren vatandaşlar tribünleri hınca hınç doldurdu.İzleyicilerin sık sık ilahilere eşlik ettiği gözlemlendi.

Dara Anfi Tiyatroda düzenlenen ve okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından başlayan ve yaklaşık 2 saat süren konserde, Dünya Güzel Kuran Okuma Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu çok sayıda ilahi seslendirdi.

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ilahi konserinin ardından yaptığı konuşmada, her hafta farklı bir sanatçının katılacağı ilahi konserlerinin Ramazan ayı sonunu kadar süreceğini söyledi.

Ayanoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarının acısını yaşadıklarını ifade ederek, "Mardin yüzyıllardır farklı din ve dillerin birlikte yaşadığı örnek bir kant olmuştur. Türk Kürt Arap kardeşçe yaşamaktadır. Son günlerde yaşanan terör olayları herkesi üzdü. Biz birbirimizi Allah rızası için seveceğiz. Bu kötü günleri geride bırakmak için güzel dualarda bulunacağız. Şehit olan askerlerimizi hayırlarla yad edeceğiz. Onlara dua edeceğiz. Bu fitnenin, bu kanın durmasını için bu mübarek Ramazan ayında Allah'a yalvaracağız. bu topraklara inşallah barış gelir, sükunet gelir. Öfke beraberinde tehdidi, tehdit beraberinde göz yaşı getiriyor. Biz barışı kardeşliği arayacağız. Çünkü biz barışız kardeşiz. Bu konserlere gösterilen ilgi bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Kur'an Okuma Birincisinden İlahi Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement