Dünyaca Ünlü Liderlik Uzmanı Robin Sharma İstanbul, Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Liderlik Uzmanı Robin Sharma İstanbul, Türkiye'de

Dünyaca Ünlü Liderlik Uzmanı Robin Sharma İstanbul, Türkiye\'de

u Robin Sharma, Türkiye'nin en proaktif ve lider yöneticileri ile 23 Mayıs 2013'de Le Meridien İstanbul Etiler'de bir araya gelecek.

30.04.2013 16:28

62 ülkede 5 milyon üzerinde kişi ile çalışan, "Ferrarisini Satan Bilge" isimli tüm dünyada büyük ses getiren kitabın yazarı dünyaca ünlü liderlik uzmanı ve CEO koçu Robin Sharma, Türkiye'nin en proaktif ve lider yöneticileri ile 23 Mayıs 2013'de Le Meridien İstanbul Etiler'de bir araya gelecek.

Dünyaca ünlü liderlik uzmanları sıralamasında ilk 5'e giren Robin Sharma aynı zamanda birçok firma ve kuruluşa destek olmuş, Fortune 500 firmalarından Nike, FedEx, Microsoft, IBM, GE, BP, Yale Üniversitesi, Panasonic, Ritz-Carlton Otelleri, Novo Nordisk, NASA ve daha birçok firmanın yöneticileri ile liderlik potansiyelini geliştirme üzerine çalışmalar yapmıştır. Günümüzün en çok okunan yazarlarından, Robin'in liderlik alanında yazmış olduğu 11 adet kitabı 60 ülkede ve yaklaşık 70 dilde yayımlanmıştır. Uluslarası en çok satanlar listesinde yer alan kitapları dünya çapında 6 milyon kopya sattı ve Türk yayıncılık tarihinde en hızlı satan kitap olmuştur.

Seminer Robin Sharma'nın en son kitabı "Lead Without A Title™ -Winning Leadership Lessons to Build a Great Organization" amazon.com sitesinde ilk sırada yer alan ve zorlu iş yaşamında liderlerin en yüksek potansiyele ulaşmalarını amaçlayan çalışmasına dayanacaktır.

Değişim sağlayacak bu yarım günlük seminerde;

· Ünvansız liderlerin 7 kuralı

· En yoğun olduğunuz zamanda başarılı bir iş çıkarmanın ve performansı arttırmanın 8 kuralı

· En iyi şirketlerin daha iyiye gitmek için taktikleri

· Takım performansını arttırmanın 4 altın kuralı

· Belirsizlikler karşısında güçlü durmak için kişisel liderlik kuralları

Seminer ile ilgili olarak Robin Sharma'nın diyor ki,

"Türkiye'de gerçekleşecek olan Ünvansız Liderler etkinliği için gerekten çok heyecanlıyım. Şu an içinde bulunduğumuz ekonomik durumda her şeyden önemli olan gerek bir lidere sahip olmaktır. Dünyada yaşanan bu kargaşada şirketlerin onlara rehberlik edecek güçlü liderlere ihtiyacı vardır. Ben dinamik, hızla değişmekte olan iş ortamı ile Türkiye'yi ziyaret edeceğimden dolayı çok mutluyum ve dünyanın büyüleyici bir parçası olan Türkiye'nin iş liderleri ile tanışmak için sabırsızlanıyorum."

Innoverto tarafından CGS Center işbirliğiyle, Türk Hava Yolları, Hürriyet Gazetesi ve Turkish Time aylık is ve ekonomi dergisi sponsorluğunda Le Meridien İstanbul Etiler Otel, İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

Mr. Halil İbrahim Polat, Senior Vice President Marketing & Sales, Turk Havayolları diyor ki,

"Robin Sharma'nın "Lead Without a Title" isimli ilk halka açık etkiliğinin Resmi Havayolu olmaktan ve kendisini İstanbul'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu seminerin, tüm kurum çalışanlarının kişisel ve iş hayatlarına katkı sağlayacak bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca etkinliğin katılımcılarının Avrupa'nın en iyi havayolu ile uçma fırsatını yakalamasının mutluluğu içindeyiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Liderlik Uzmanı Robin Sharma İstanbul, Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement