Dünyaca Ünlü Sanatçılar İle 360° Müzik Projeleri - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Sanatçılar İle 360° Müzik Projeleri

"Unıversal Musıc Taxım Edıtıon, Artık Dünyaca Ünlü Sanatçılar İle 360° Müzik Projeleri Geliştirecek!"

20.07.2011 15:44

Universal Music Taxim Edition, artık Türkiye'de Universal Music Group sanatçılarının ( Eminem, Metalica, Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber vb. gibi) yapım haklarını da temsil etmeye başladı. Bu yeni anlaşma ile dünyaca ünlü isimlerle yerel ve uluslararası projeler yapmak hayal olmaktan çıktı! Universal Music Taxim Edition, geliştirecekleri özel projeler ile Türkiye ve Orta Doğu'da müziğe 360° soluk getirecek.

Türkiye'nin önde gelen müzik telif hakları şirketi olan Universal Music Taxim Edition, Universal Music Group ile ortaklığını bir adım ileri taşıyarak; yeni bir anlaşma imzaladı. Kuruluşundan bu yana dünyaca ünlü müzik eserleri ile ilgili projeler gerçekleştiren Universal Music Taxim Edition, artık aralarında Eminem, Metallica, Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, U2, Bon Jovi gibi dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu Universal Music Group sanatçılarının, dijital alan, reklam, prodüksiyon, film ve diğer tüm özel projelerde eserlerinin, imaj ve logo haklarının kullanımını da sağlayacak.

Kısa bir süre önce imzalanan ve yürürlüğe giren bu anlaşmayla müzik ile ilgili her türlü proje gerçekleştiren (dijital, reklam, prodüksiyon, film vb. gibi) kurum/şirketler, hem edisyon (söz yazarı&besteci hakları) hem de yapım haklarını Universal Music Taxim Edition üzerinden lisanslayabilecekler.

Ayrıca, Universal Music Group'un Türkiye'de sadece Universal Music Taxim Edition ile birlikte gerçekleştireceği "Strategic Marketing Partnership" (Stratejik Pazarlama Ortaklığı) projeleri ile Türkiye'de ve Orta Doğu'da bir çok markaya 360 derece müzik projeleri üretilecek.

Markaları, daha önce Türkiye'de hiç yapılmayan müzik projeler ile buluşturmak isteyen Universal Music Taxim Edition, artık dünyaca ünlü Universal Music Group sanatçıları ile ilgili yerel ve uluslararası projeler geliştirecek. Bu yeni birliktelik tüm müzik kullanıcılarına yaratıcılık, maliyet, servis kalitesi ve proje geri dönüşlerindeki karlılık anlamında çok büyük avantajlar getirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Sanatçılar İle 360° Müzik Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement