'Duran Adam'ın Türbanlı Olay Fotoğrafı! - Son Dakika
Güncel

'Duran Adam'ın Türbanlı Olay Fotoğrafı!

\'Duran Adam\'ın Türbanlı Olay Fotoğrafı!

Duranadam Erdem Gündüz meğer başörtü eylemlerinde de varmış. Bu fotoğraf sanalda olay oldu.

19.06.2013 13:54  Güncelleme: 11:08

Taksim'e gitti durdu... O durdukça ünü aldı başını gitti. Dünya gazetelerine dahi haber olan Erdem Gündüz meğer başörtü eylemlerinde de başrol oynamış. Üstelik de başına türban takıp derslere katılmış.

Duranadam eylemini başlatan dansçı Erdem Gündüz'le ilgili şehir efsaneleri de türemeye başladı. Yurt dışında eğitim almış ajan diyenler de çıktı, küfür edenler de...

TÜRBAN EYLEMİNDE

Bu fotoğraf ise bugün sanal alemi salladı. Erdem Gündüz, üniversitelerde türbanın serbest bırakılması için başını bağlayıp derse girmiş.

Fotoğrafı paylaşan aynı karede sol başta yer alan başörtülü arkadaşı Alper Alpözgen oldu. Alpözgen bu karenin hangi yılda ve hangi üniversitede çekildiğine dair ayrıntı vermedi. Haliyle de fotoğraf sahte diyenler de var.

FOTOĞRAF MİZANSEN Mİ?

İddialar arasında fotoğrafın bir mezansen olduğu ve ders sırasında çekildiği söylemi de var.

YÜRÜYÜŞE DE KATILDIK

Alpözgen Facebook sayfasına ise fotoğrafla ilgili şunları yazmıştı;

"Yıllar önce Face'e yüklediğim bu fotoğrafta arkada bendeniz, önde arkadaşım Erdem Gündüz nam-ı diğer Duran Adam, üniversiteye başörtülü kızların sokulmamasını protesto etmek için derse türbanla giriyoruz. Yine aynı günlerde e-muhtıra verildiğinde sokağa dökülüp AKP'lilerle "bir daha asla" diyerek yürümüştük. Biz zamanında onlar ezilirken onların yanında mücadele ettik.

Erdem gibi zamanında Müslümanların hakları için de mücadele etmiş bir arkadaşım şimdi her yerde hedef gösteriliyor, ajan olmakla ve akıl almaz iftiralarla suçlanıyor. Yarın başına bir iş gelirse tüm AKP''yi savunanlar ve onlarla empati kurulabileceğini iddia edenler sorumludur"

Son Dakika Güncel 'Duran Adam'ın Türbanlı Olay Fotoğrafı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement