Düzce'de Sağanak ve Kar Yağışı: Ev ve İş Yerleri Su Bastı, Ulaşımda Aksamalar - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Sağanak ve Kar Yağışı: Ev ve İş Yerleri Su Bastı, Ulaşımda Aksamalar

Düzce\'de Sağanak ve Kar Yağışı: Ev ve İş Yerleri Su Bastı, Ulaşımda Aksamalar

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, Yığılca ilçesinde ise kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu. D-100 kara yolunun Gümüşova kesiminde taşkın nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Yığılca ilçesinde ise Yedigöller'e ulaşımı sağlayan yol kapandı ve bazı araçlar traktörlerle kurtarıldı. Yığılca'da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı ve kar küreme çalışmaları devam ediyor.

19.11.2023 18:19

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, Yığılca ilçesinde ise kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu.

Ankara ile İstanbul arasında ulaşımı sağlayan D-100 kara yolunun Gümüşova kesimi Çaybükü mevkisinde, sağanağın yol açtığı taşkın nedeniyle ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı.

Çaybükü köyünde ise iş yeri ve evlerin giriş katlarını su bastı.

Öte yandan Yığılca ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinden Yedigöller'e ulaşımın sağlandığı yol kapandı. Köy yollarında mahsur kalan bazı araçlar, traktörlerle kurtarıldı.

Yüksek bölgelerde kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı ilçede, Yığılca Kaymakamlığı iş makineleriyle kar küreme çalışmaları yürütüyor. Yığılca Devlet Hastanesi'ndeki paletli ambulans da vakalara karşı hazır bekletiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Sağanak ve Kar Yağışı: Ev ve İş Yerleri Su Bastı, Ulaşımda Aksamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement