Düzce'deki fabrika kazanının parlaması - Vali Su - Son Dakika
Güncel

Düzce'deki fabrika kazanının parlaması - Vali Su

Düzce\'deki fabrika kazanının parlaması - Vali Su

Düzce Valisi Ali İhsan Su, gümrük kaçağı sigaraların sunta fabrikasında imhası sırasında kazanın parlaması sonucu 3'ü polis 5 kişinin yaralanmasına ilişkin, "Arkadaşlarımız görevlerini ifa ederken böyle bir durum ortaya çıkmış.

10.04.2014 17:40

Düzce Valisi Ali İhsan Su, gümrük kaçağı sigaraların sunta fabrikasında imhası sırasında kazanın parlaması sonucu 3'ü polis 5 kişinin yaralanmasına ilişkin, "Arkadaşlarımız görevlerini ifa ederken böyle bir durum ortaya çıkmış. Zaman zaman bu tür olaylar ortaya çıkabilir. Allah'a şükür ki ciddi bir şeyleri yok" dedi.

Su, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın kaçak sigaraların imhası sırasında meydana geldiğini söyledi.

Benzeri kazaların yaşanabileceğini belirten Su, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımızın hayati tehlikeleri yok. Arkadaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyorum. İnşallah kısa sürede tedavileri biter ve taburcu olurlar. Netice itibarıyla polis teşkilatı, kutlama yaparken de görevinin başında. Arkadaşlarımız da görevlerini ifa ederken böyle bir durum ortaya çıkmış. Zaman zaman bu tür olaylar ortaya çıkabilir. Allah'a şükür ki ciddi bir şeyleri yok."

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli Komiser Yardımcısı Mustafa Adak, polis memurları Ömer Bülent Doğan ve Muhammed Sevim ile Tokuşlar mevkisinde faaliyet gösteren sunta fabrikasının işçileri Nurettin Keskin ve Harun Aksu, kaçak sigaraların imhası sırasında kazanın parlamasıyla yaralanmıştı.

-kazanın parlaması

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'deki fabrika kazanının parlaması - Vali Su - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement