Düzce Polis, Mağazanın Önünde Ağlayan Samet'e Kıyafetler Aldı - Son Dakika
Güncel

Düzce Polis, Mağazanın Önünde Ağlayan Samet'e Kıyafetler Aldı

Polis, mağazanın önünde ağlayan Samet'e kıyafetler aldıDüzce'de, polis, mağazanın önünde ağlayarak babasından yeni kıyafetler almasını isteyen 19 yaşındaki Samet Koçak'a istediği kıyafetleri alarak gönlünü kazandı.

02.05.2018 18:49

Polis, mağazanın önünde ağlayan Samet'e kıyafetler aldı

Düzce'de, polis, mağazanın önünde ağlayarak babasından yeni kıyafetler almasını isteyen 19 yaşındaki Samet Koçak'a istediği kıyafetleri alarak gönlünü kazandı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, Mansur Bayram Caddesi üzerinde devriye gezerken engelli bir gencin mağazanın önünde bağırarak ağladığını gördü. Polis durumu anlamak üzere engelli gencin yanına gitti. Samet Koçak'ın babası Hüseyin Avni Koçak'tan kıyafet almasını istediği, ancak maddi durumu olmadığı için babasının alamadığını öğrendi. Bunun üzerine 4 polis memuru, Samet'i alarak mağazaya götürdü. Samet istediği pantolon, tişört ve ayakkabıyı alırken, polisler ücretini ödedi. Mutluluğu yüzünden okunan Samet'e pamuk şekeri de alındı. Büyük mutluluk yaşayan Samet daha sonra babası ile birlikte evlerine gitti.

Düzce Polis, Mağazanın Önünde Ağlayan Samet\'e Kıyafetler Aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Polis, Mağazanın Önünde Ağlayan Samet'e Kıyafetler Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement